Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ştiaţi că..?] [MAN] [4ever Together]
#1
1
Ştiaţi că?
[Image: zlgLvWQ.png]
Spre deosebire de oameni care au 9 mii de papile gustative, pisicile au doar 473.
#2
2
Ştiaţi că?
[Image: mljUbe0.png]
Artistul Ronald van der Meijs a construit o orgă din care se aude zumzăitul produs de arderea unor lumânări. Această orgă poate fi văzută în biserica Grote Kerk.
#3
3
Ştiaţi că?
[Image: omyzIod.png]
Vidrele dorm în apă, în poziția culcat pe spate. Acestea se țin de lăbuță în timpul somnului pentru a nu se îndepărta prea tare una de cealaltă.
#4
4
Ştiaţi că?
[Image: HusQ6cP.png]
Acum aproximativ 300 de milioane de ani, pe Pământ a trăit Synapsid - strămoșul mamiferelor de astăzi cu caracteristici de reptilă. Primele mamifere au vânat pe timp de noapte pentru a evita întâlnirile cu prădătorii.
#5
5
Ştiaţi că?
[Image: dzDK4ZO.png]
Dinozaurii erau mult mai colorați decât apar în filme. Chiar și ouăle erau colorate. De exemplu, Oviraptor avea pielea în tonuri de verde și albastru, descoperire făcută în China.
#6
6
Ştiaţi că?
[Image: fjBudUB.png]
Planetă pitică Haumea, cunoscută înainte cu numele oficial 136108 Haumea, este o planetă situată în Centura Kuiper. Aceasta are aproximativ o treime din greutatea lui Pluto sau 0,07% din greutate Pământului.
#7
7
Ştiaţi că?
[Image: l9DLhDy.png]
Turnurile din Nanjing, China, au fost construite două turnuri acoperite de "păduri verticale". Astfel, acestea contribuie la îmbunătățirea calității aerului din oraș. Conform planurilor, pădurea de pe turnuri produce 60 kg de oxigen pe zi.
#8
8
Ştiaţi că?
[Image: kjFUWma.png]
Hiroyuki Arakawa a stabilit o relație extraordinară cu un pește ciudat. Peștele venea ori de câte ori era chemat, iar această prietenie specială a durat 25 de ani.
#9
9
Ştiaţi că?
[Image: p1e7cXc.png]
În Antarctica au căzut mai mulți meteoriți decât pe oricare alt continent. De cele mai multe ori, aceștia sunt prinși în gheață și sunt descoperiți destul de rar. Acesta este motivul pentru care Antarctica atrage mulți vânători de roci spațiale.
#10
10
Ştiaţi că?
[Image: zkx1M7K.png]
Muntele Everest este cel mai înalt munte din lume.


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)