Am vazut ca foarte multi se confrunta cu o problema atunci cand muta categorii intregi in Arhiva, fiindca apar multe subforumuri in aceasta. Eu unul am rezolva problema prin schimbarea unei linii in tema.
Look & Feel / Tema / Board Index / boardIndexTemplate
Cauta:
Inlocuieste cu:
Textul "idul_categoriei" trebuie inlocuit cu idul categorie care contine arhiva/cosul de gunoi (ATENTIE!: Id-ul categorie care contine arhiva, nu idul arhivei.).
Pentru a afla idul unei categorii intrati in ea, iar in link, in fata numelui categoriei se afla idul. De exemplu idul categorie "Anunturi" de pe acest forum.
* Aceasta metoda nu functioneaza doar pentru "Arhiva" :troll:. O puteti folosi pentru orice alta categorie.
Look & Feel / Tema / Board Index / boardIndexTemplate
Cauta:
Code:
<if test="showSubForums:|:$forum_data['show_subforums'] AND count( $forum_data['subforums'] ) AND $forum_data['show_subforums']">
Inlocuieste cu:
Code:
<if test="showSubForums:|:$forum_data['show_subforums'] AND count( $forum_data['subforums'] ) AND $forum_data['show_subforums'] AND $_data['cat_data']['id']!=idul_categoriei">
Textul "idul_categoriei" trebuie inlocuit cu idul categorie care contine arhiva/cosul de gunoi (ATENTIE!: Id-ul categorie care contine arhiva, nu idul arhivei.).
Pentru a afla idul unei categorii intrati in ea, iar in link, in fata numelui categoriei se afla idul. De exemplu idul categorie "Anunturi" de pe acest forum.
Code:
http://www.ultracs.ro/forum/viewforum.php?f=75
* Aceasta metoda nu functioneaza doar pentru "Arhiva" :troll:. O puteti folosi pentru orice alta categorie.
Fondator cs.jucausii.net
Id mess - andrei_darius97
Id mess - andrei_darius97